Om os

Chrisco a/s, beliggende i Køge, er en 100 % danskejet og velrenommeret virksomhed etableret i 1977.

Chrisco a/s er bl.a. markedsledende inden for godbidder, tyggeting og tilbehør til kæledyr på det danske marked.

Historie

Chrisco a/s blev grundlagt 15. juli 1977 af Tove og Flemming Christensen som et engros- og handelsselskab med godbidder, tyggeting og tilbehør m.m. til kæledyr. Virksomheden havde til huse i Herlev i lokaler på 150 m2.

Markedet for godbidder, tyggeting og tilbehør m.m. til kæledyr var indtil da i meget stor udstrækning forbeholdt dyrehandlere og andre specialforretninger, men da firmaets målsætning var og stadig er at nå alle forbrugere med kæledyr i alle egne af landet, blev det lille sortiment forhandlet gennem supermarkeder over hele landet. Efter nogle ekspansive år med en stor tilgang af nye kunder og et bredere sortiment, flyttede lageret fra Herlev til Tåstrup og videre til nye og mere moderne faciliteter i Solrød.

Sortimentet med godbidder, tyggeting og tilbehør m.m. blev udvidet med et fuldt sortiment af hårpynt og artikler til personlig pleje, da Chrisco købte Mipa i Jystrup i 1986, som senere blev flyttet til Karlslunde. I 1993 købte Chrisco halvdelen af vores dengang største leverandør, Bifopet, som hovedsageligt producerede og producer frøprodukter (herunder frøklokker, frøstænger, sprødbagte sticks, hirsekolber og andre snacks) til fugle, kaniner, marsvin og andre gnavere. I 1999 blev de sidste 50 % af Bifopet opkøbt.

I 1989 byggede Chrisco vores nuværende domicil på Sandvadsvej 3 i Køge, og 4. januar 1990 blev dyretilbehør, hårpynt og artikler til personlig pleje samlet under samme tag. Flere sortimenter er kommet til og afprøvet i mellemtiden, og nogle af disse er også droppet igen. Chrisco fortsatte med at vækste, og pladsen blev igen for lille, hvorfor Chrisco byggede endnu en lagerhal til den eksisterede hal i Køge i 1998. I dag har Chrisco 3200 m2 under samme tag.

Det oprindelige sortiment på ca. 150 varenumre er gennem årene blevet udviklet, så sortimentet i dag omfatter knap 1.200 varenumre indenfor produktgrupperne:

  • Dyretilbehør
  • Babyartikler
  • Hårpynt og personlig pleje.

Varemærkerne er: Chrisco Dyretilbehør, Smile Babyartikler, Chic by Chris hårpynt og personlig pleje.

Firmaets primære omsætning går gennem dagligvarebutikker, og langt de fleste af varerne sælges gennem Chriscos salgsstyrke på p.t. 12 sælgere og en salgschef.

Udover de danske aktiviteter eksporterer vi en del af vores sortimenter til Sverige, Norge, Island, Grønland, Færøerne og Nordtyskland. Vi understøtter dette salg med vores webshop for at give forbrugerne mulighed for at bestille produkter, de ikke kan finde hos vores kunder.

Chrisco beskæftiger ca. 32 medarbejdere.

Idegrundlag og målsætning

Chriscos grundlag hviler på en filosofi om, at kærlighed til de almindelige kæledyr, som vi omgiver os med til dagligt, meget ofte udtrykkes i en eller anden form for godbid ud over den daglige fodring. Det er dette marked og dette behov, som vi har opbygget hele vores virksomhed omkring.

Målsætningen er en maksimal indsats på dette marked for at opfylde kravene til forskellige forbrugeres behov for at udvise en sådan kærlighed. Dette gøres ved en målrettet serviceindsats i så stor en del af landets dagligvarebutikker via et effektivt salgs- og serviceapparatur. Denne brede distribution sikrer, at vi når ud til flest forbrugere med vores budskab.

Chrisco har et højt motiveret team af medarbejdere, der hele tiden stræber efter at udvikle nye produkter til kæledyr og mennesker samtidig med at vi ønsker at være en attraktiv og pålidelig partner for såvel kunder, forbrugere som leverandører.

Miljøet prioriteres højt

Chriscos produkter bliver udviklet og produceret under størst mulig hensyn til både det omgivne miljø og arbejdsmiljøet.

Ud over hos vores specielt udvalgte partnere skal det også være sikkert at arbejde hos Chrisco a/s.

Miljøområdet har en høj prioritet hos Chrisco a/s, og vores miljøindsats skal gennem fortsat evaluering og udvikling sikre, at vi er på forkant med miljøkravene i og uden for Danmark.

Arbejdsmiljøet tages alvorligt, og vi gør alt, hvad der står i vores magt for at sørge for, at såvel vores egen fabrik som vores specielt udvalgte partnere lever op til vores strenge miljøkrav og etiske regler.

Kvaliteten i højsædet

Chrisco a/s står for produkter af højeste kvalitet.

Vores produkter fremstilles efter vores forskrifter på vores egen fabrik og hos specielt udvalgte partnere.

Vi bruger kun de bedste råvarer, og vi stiller store krav til produktionsprocesserne og den videre forarbejdning.

Fremstillingen af spiselige produkter bliver som et led i kvalitetssikringen løbende kontrolleret i produktionsprocessen på fabrikkerne og helt overordnet af de veterinære myndigheder på stedet, inden de sendes på markedet.

Når du køber Chrisco produkter, har du sikret dig, at kvaliteten er i orden.

Chrisco a/s har gennem årene opbygget et anerkendt og respekteret mærke på baggrund af stærke produkter af høj kvalitet, som forbrugerne har tillid til, og kæledyrene er glade for.

Tilfredshedsgaranti!

Det er vigtigt, at både du og dit kæledyr er tilfreds!

Chrisco a/s bruger kun velkontrollerede ingredienser af høj kvalitet i produktionen, og alle produkter testes grundigt, inden de sendes på markedet.

Chrisco-mærket er din sikkerhed for kvalitet, god smag og tryghed. Vi yder derfor med stor sindsro fuld tilfredshed eller pengene tilbage på alle vores produkter.

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med dit købte Chrisco-produkt, så kan du sende emballagen med det resterende indhold til Chrisco a/s sammen med et par ord om, hvad du er utilfreds med.

Fortæl hvor og hvornår produktet er købt, så erstatter vi produktet og refunderer portoen.

Husk også at angive din adresse og dit bankkontonummer (så vi kan overføre beløbet). Har du købt produktet på www.chrisco.dk, har vi naturligvis dine kontooplysninger.

Alt sendes til:

Chrisco a/s
Sandvadsvej 3
4600 Køge

NB! Garantien gælder naturligvis kun én gang pr. produkt pr. kunde.

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger.
Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi vil så vende tilbage, såfremt der opstår en ledig stilling, som matcher dine ønsker og kvalifikationer. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Vi støtter:

Børnecancerfonden og Børnelungefonden via Team Rynkeby.

Scleroseforeningen - Cykelnerven.

Læger uden grænser

Danske Hospitalsklovne

Sponsorater

Vi må desværre meddele, at vi ikke p.t. er i stand til at yde sponsorater. Vi får rigtig mange anmodninger om sponsorater, som tager meget tid i vores organisation og koster mange penge. Vi har desværre måttet skære ned på personalet, da vi er hårdt presset på vores indtjening og stadig agter at udbyde produkter af topkvalitet på markedet, har vi været nødt til at centralisere vores ressourcer til produktudvikling og salg/marketing gennem vores forhandlere.

Vi ønsker dig/jer alt mulig held og lykke med jeres arrangementer.

Gode råd om shampoo til hunde og katte

Vælg en shampoo, der er specielt udviklet til hunde og katte. Anvend aldrig en shampoo, der er beregnet til voksne mennesker eller babyer, idet parfumeringen kan være for kraftig, allergifremkaldende eller kan indeholde uegnede vaskemidler til dyrets hud, og ingen eller for få fugtighedsbevarende olier – for ikke at tale om en forkert pH-værdi.

Alle Chriscos shampooer har en neutral eller svag basisk pH-værdi på 7,5, hvilket svarer til dyrenes hud. Som med shampoo til mennesker er det ikke logisk at ændre på hudens naturlige pH-værdi. Da hunden og katten kun har svedkirtler i mund og svælg samt i poterne, danner de nemlig ikke selv en blødgørende beskyttelse. Pelsen forhindrer naturligvis brug af creme efter vask. Derfor skal de fugtighedsbevarende olier være til stede i shampooen i den rigtige mængde og afstemt til dyrets hud.

Hunden kan bades fra tre-måneders alderen. Hunde med lang pels skal bades jævnligt. Andre hunde kan derimod nøjes med at bade et par gange om året. En hund kan sagtens bades oftere, hvis den fx er meget snavset eller har trillet sig i noget ildelugtende. Korthårede katte har sjældent brug for at komme i bad, da de holder sig selv rene. Men de kan trænge til et bad ind imellem for at fjerne snavs eller lugte. Langhårede katte bør bades regelmæssigt. Shampooen kan i øvrigt fortyndes med lidt vand inden dosering i pelsen.

Sådan vaskes hunden

  1. Børst pelsen og klip filtrede knuder af
  2. Beskyt hundens øjne og ører under vask
  3. Gør pelsen våd i legemsvarmt vand
  4. Massér shampoo grundigt ind i pelsen.
  5. Skyl grundigt igennem og gentag behandlingen
  6. Tør pelsen med håndklæde eller hårtørrer på laveste trin/varme og børst godt igennem

Find nærmeste forhandler eller køb dem på www.chrisco.dk.

Yderligere oplysninger fås hos Chrisco a/s på tlf. 56 64 06 06

eller E-mail: chrisco@chrisco.dk


Med Chrisco shampoo får kæledyret en sund og velfungerende hud og pels!

Fakta

Chrisco Shampoo med balsam

Mild shampoo med balsam. Specielt udviklet med indhold af vegetabilske olier og balsam, hvilket gør, at den anbefales til langhårede racer og ved tør hud. Let at arbejde ind i pelsen. Vasker effektivt i dybden. Letter den efterfølgende børstning. Giver en blød og blank pels. Bevarer pelsen blank, selv ved hyppig vask

Chrisco LOP-A’ Loppeshampoo 

LOP-A' Loppeshampoo er specielt udviklet og testet af en dyrlæge til fjernelse af lopper på dyr med pels (hunde, katte, kaniner og gnavere) i alle stadier (æg, larver, pupper og fuldvoksne lopper). Med denne shampoo kommer du effektivt lopper i alle stadier til livs – den virker efter første vask - men gentag vask efter behov og grad af utøj. Shampooen er tilsat klorhexidin, som er yderst effektivt mod bl.a. loppeeksem. Indeholder ikke parabener, parfume og farvestoffer. Biologisk nedbrydelig.

 


Chrisco Anti-kløe shampoo

Anti-kløe shampoo for grundig vask og pleje. Specielt udviklet og testet af dyrlæger til hunde med pels- og hudproblemer. Ideel til hunde, der har gavn af en kølende og kløestillende vask efter loppeangreb, tæger, pelsmider eller sår og rifter. Med pebermynteolie og mentol, der lindrer hundens pels- og hudproblemer. Med salisylsyre, der er effektiv mod skæl. Med fugtighedsbevarende og blødgørende vegetabilske olier, der giver pelsen ekstra kraft. Fjerner nemt al genstridig snavs og lugt og er således god ved fedtet pels. Vasker effektivt i dybden.

Undgå vilddyrsånde og smertefulde tandproblemer hos din hund!

Det kan være lidt svært at dressere hunden til at børste tænder morgen og aften. En helt ny serie med effektive mundhygiejneprodukter er derfor en god hjælp til hundens mundhygiejne. Chrisco DentalCare er et bredt sortiment af produkter til hundes tand- og mundpleje.

De fleste hundeejere kender problemet med, at kæledyret ikke ligefrem har den allermest friske ånde. Og det er et af de første symptomer på tand- og mundproblemer. Faktisk har 85 % af alle hunde problemer med tænder og tandkød. For hunde kan nemlig lide af præcis de samme problemer i mundhulen som mennesker: Plak, tandsten, parodontose, tandkødsbetændelse etc. Og lige som hos mennesker kan symptomerne være de samme. Ud over dårlig ånde f.eks. rødt, hævet tandkød, misfarvede tænder og belægninger, blødninger, øget savlen m.m.

Et af de vigtigste råd til forebyggelse af tandproblemer er grundig rengøring mellem tænderne, og det kan i sagens natur være svært at udføre jævnligt på en hund. Her er Chrisco DentalCare en rigtig god hjælp. Fx er de sunde og fedtfattige sticks nemlig udformet, så de naturligt trænger ned mellem tænderne og renser tænderne effektivt. Herudover reducerer de også plak og tandsten og forebygger i det hele taget tandkødsproblemer. Endelig indeholder de det sundhedsfremmende naturlige mineral zeolit samt kalcium, der er godt for hundens tænder og knogler.

Chrisco er den første udbyder på det danske marked, som med DentalCare tilbyder en hel serie af effektive mundhygiejneprodukter til hunde – tilpasset såvel små, mellemstore som store hunderacer.

Se mere om Chrisco DentalCare og find nærmeste forhandler på www.chrisco.dk eller http://dentalcare.chrisco.dk

Yderligere oplysninger fås hos Chrisco a/s på tlf. 56 64 06 06

eller E-mail: chrisco@chrisco.dk


Med Chrisco DentalCare undgår du vilddyrsånde!

Julegaver til kæledyrene

Dyrene skal også mærke, at det er jul, forlyder det fra firmaet Chrisco a/s, som lancerer nye sjove gaveidéer og dejligt juleguf til glæde for kæledyrene.

I tiden op til jul har vi travlt med at finde gaver og guf for at glæde hinanden. Det er vigtigt ikke at glemme kæledyrene, som også kan lide en godbid eller noget spændende at lege med. Firmaet Chrisco lancerer netop nu en række julegaveidéer i form af farverigt, men særdeles fornuftigt og dyrlægegodkendt legetøj til bl.a. hunde og katte. Der er også godbidder, som får tænderne til at løbe i vand hos kæledyrene.

Med ”Hundens egen julekalender” og den karakteristiske ”julesok” til pejsen kan børnene og dyrene varme op til julen sammen. Og uanset godteposenavne som ”Konfekt”, ”Julekurv” og ”Juleben”, er der tale om sunde og fuldt fordøjelige hundesnacks med et lavt fedtindhold. Ligeledes fås ”DentalCare Original Sticks” i lækre æsker og poser med ”Tyggeben”, der renser hundens tænder, reducerer plak og tandsten og forebygger tandkødsproblemer særdeles effektivt.

Der er også tænkt på dyrene med sunde godbidder, som er lige velegnede til træning, belønning eller når hunden blot skal have lidt ekstra opmærksomhed i en kold tid.

I det hele taget er ”velvære til dyr” også i fokus i Chriscos omfattende sortiment af intelligent legetøj, der giver mulighed for den optimale pakkekalender og gode gaveidéer til dyrenes jul.

Chriscos gaveidéer og juleguf forhandles i mange dagligvarebutikker landet over. Nærmeste forhandler kan ses på hjemmesiden: www.chrisco.dk.

Yderligere oplysninger fås hos Chrisco a/s på tlf. 56 64 06 06

eller E-mail: chrisco@chrisco.dk


Dyrene i familien elsker også julegaver.

Slut med hunde-høm-høm

Med hundeaffaldsposerne fra Chrisco a/s, som er leverandør af dyretilbehør, er der ingen undskyldning for at lade hundens efterladenskaber blive liggende til gene for andre på fortove, rabatter, parker, pladser m.m. Poserne kan nemt smides i skraldespanden og bortskaffes sammen med dagrenovationen, hvor de ved forbrænding bliver til vand og kuldioxid. Faktisk er der også mange kommuner, som har valgt at opsætte Chriscos hundeposestativer med poser og en affaldsdel til den fyldte hundepose.

De sorte "Vis hensyn"-poser i 32 x 25 cm, som nemt kan sættes på hundesnoren eller lægges i lommen inden hundeluftningen, har en påtrykt vejledning. Og med posens bindesnipper kan efterladenskaberne "forsegles", inden de lægges i skraldespanden.

Ved at bruge poserne er man samtidig med til at begrænse smittefaren for de frygtede hjerte-lungeorm og andre parasitsygdomme, der florerer stærkt i disse år. Ved at samle op efter hundene, så snegle (der er vært for larverne) og andre hunde ikke kommer i forbindelse med larverne, kan man stærkt begrænse omfanget af disse sygdomme. Og mon ikke det også vil gavne hundeejernes og hundenes omdømme, når de forhadte hunde-høm-høm'er fjernes fra gadebilledet?

Chriscos hundeaffaldsposer forhandles i de fleste dagligvarebutikker landet over. Nærmeste forhandler ses på www.chrisco.dk.

Yderligere oplysninger fås hos Chrisco a/s på tlf. 56 64 06 06

eller E-mail: chrisco@chrisco.dk


Mon ikke det vil gavne hundeejernes og hundenes omdømme, når de forhadte hunde-høm-høm'er fjernes fra gadebilledet?

Sjovt og sundt hundelegetøj

Fitness og interaktiv leg er ikke forbeholdt mennesket. Ny, særdeles genial og dyrlægegodkendt hundelegetøjsserie er ren velvære for menneskets bedste ven.

Som mennesker søger vi konstant stimuli, der kan holde os i gang, i form, sunde, raske, smukke og glade. Og vi er kritiske i vores valg af stimuli, selvom vi dog, med tungen ud af halsen, henter hvad det skal være, til den vi holder af. Ligesom menneskets bedste ven: Hunden. Men den kan bare ikke altid selv vælge de stimuli, som den har allermest glæde og gavn af.

Derfor har firmaet Chrisco a/s, der er kendt for snacks, godbidder og tilbehør til kæledyr, lanceret legetøjsserien Petstages, som, både i materiale og design, stimulerer hundenes behov for at lege, undersøge, opdage, tygge og hente. Intelligent legetøj, der fastholder hundenes, og i øvrigt også ejernes, nysgerrighed og interesse over langt længere tid end det gængse hundelegetøj på markedet.

Serien består af mange forskellige fantasifulde fornøjelser – og der kommer hele tiden nye til. Eksempelvis legetøjet COOL Teether, som kan fryses ned, og som fryder hunden med ømme gummer, Chew Chain, hvis stofknuder blidt, men effektivt fjerner tændernes plak og Twin Tug & Shake, som styrker hundens hals- og brystmuskulatur.

Hvert enkelt legetøj har en nøje gennemtænkt udformning i særdeles holdbare materialer, med et væld af farverige detaljer i form af reb, knuder, figurer, bjælder, stoffer og bolde med forskellige strukturer, som er designet til at fastholde såvel hundens som ejerens interesse for stadig aktivitet og nysgerrige undersøgelser.

Petstages legetøjsserien er desuden meget grundigt beskrevet på emballagen. Den oplyser således om det enkelte legetøjs egnethed i forhold til hundens alder, størrelse og styrke, og ikke mindst de forskellige sundhedsmæssige aspekter, som tilgodeses i de rigt varierede materialer og former. Hele serien og nærmeste forhandler kan ses på hjemmesiden: www.chrisco.dk

Petstages legetøjsserien fås i de fleste dagligvarebutikker over hele landet og kan naturligvis også købes på www.chrisco.dk.

Yderligere oplysninger fås hos Chrisco a/s på tlf. 56 64 06 06

eller E-mail: chrisco@chrisco.dk

Petstages er intelligent og sundt legetøj, som stimulerer og styrker hundens udvikling og ikke mindst dens behov for leg og kontakt. Både hundens og ejerens nysgerrighed og interesse fastholdes over langt længere tid med denne nye serie.


Fornøjeligt legetøj til hunde og deres ejere i lækkert materiale og design.

Har du også oplevet, at din hund eller kat har haft et stort eller lille ”uheld” på gulvet?

CleanUps!
Den nye super-absorberende plet- og lugtfjerner er løsningen, når din hund eller kat har haft et stort eller lille "uheld"!

Du har sikkert forsøgt at fjerne pletten på mange forskellige og besværlige måder – måske med ødelagte tæpper, grimme skjolder og ubehagelig lugt til følge.

Nu behøver du ikke at blive vred på dit kæledyr over ”uheldet” eller ærgre dig over de grimme tæpper længere. Der FINDES en løsning! CleanUps! - den nye super-absorberende plet- og lugtfjerner - er løsningen.

CleanUps! består af et super-absorberende pulver, en pletfjerner i sprayform og et skrabersæt. Produktet er ekstremt drøjt i brug og enkelt at anvende samt helt fri for miljø- og sundhedsskadelige indholdsstoffer. I modsætning til traditionelle pletfjernere er CleanUps! endvidere antibakteriel, idet den desinficerende væske dræber bakterierne fuldstændigt.

CleanUps! absorberer urin, afføring og opkast op af gulvtæpper, møbeltekstiler og overfladebe-handlede gulve særdeles effektivt. Pulveret kan suge sin egen vægt cirka 300 gange! I pakken vil der typisk være nok til omkring 30-40 ”uheld”.

Chrisco a/s har netop lanceret denne unikke nyhed, der gør det nemt at fjerne både våde og indtørrede pletter på gulvtæpper, møbeltekstiler og overfladebehandlede gulve. CleanUps! fjerner også ubehagelig lugt og bakterier fra ”uheldet”. Samtidig beskytter det fibrene i alle slags tæpper og tekstiler. Og endelig efterlader det ikke skjolder i gulvtæpper og møbeltekstiler samt på overfladebehandlede gulve. Bemærk, at CleanUps! også kan anvendes på ægte tæpper uden at skade farveægtheden.

Yderligere oplysninger fås hos Chrisco a/s på tlf. 56 64 06 06

eller E-mail: chrisco@chrisco.dk

Vil du opdateres om produktnyheder, få gode tips og læse nyttige artikler om kæledyr?

Så kan du tilmelde dig til Chriscos nyhedsbreve her. Vi har seks forskellige nyhedsbreve. Vælg ”Alle kæledyr”, hvis du ønsker at blive opdateret om produkter til alle kæledyr. Vælg ”Hund”, hvis du kun er interesseret i information om produkter til hund osv.

Husk både at vælge gruppe og at skrive din e-mailadresse før du trykker på ”TILMELD”. Dine oplysninger holdes fortrolige og videregives ikke.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev, kan du altid framelde dig via link i bunden af nyhedsbrevet eller ved at kontakte Chrisco a/s.