Petstages Mini Orka Ring w/Rope, Ø 9,5 cm

Petstages Mini ORKA Ring with rope er innovativt tyggelegetøj, der er designet til små hunde, som elsker at tygge. Legetøjet er lavet af holdbart, ikke-toksisk, syntetisk gummi og er velegnet til små hunde med stærke kæber.

Størrelse på ringen: Ø 9,5 cm


Mini Ring tilhører kategorien ORKA Chewing inden for Petstages legetøj.

At tygge er en naturlig adfærd for hunde i alle aldre. At tygge hjælper med at reducere stress hos hunde, kan mindske gøning, gravning samt destruktiv adfærd. Nøglen til at styrke hundens lyst til at tygge ligger i at give den det rigtige tyggelegetøj, der tilfredsstiller den og letter dens tyggelyst. Petstages har udviklet innovativt tyggelegetøj, der er designet til at blive tygget i og til tand- og mundhygiejne hos hunde i alle livsstadier.

MINI ORKA er designet til små hunde, som elsker at tygge. Disse unikke stykker legetøj er lavet af holdbart, ikke-toksisk, syntetisk gummi og er velegnet til små hunde med stærke kæber. Ved at give hunden det helt rigtige tyggelegetøj, der lige nøjagtigt passer til den pågældende hund, kan ejeren hjælpe sin hund af med dens kedsomhed og destruktive adfærd.

På mange måder er behovet hos de mindste racer ikke så forskelligt fra behovet hos de større racer. Som ejer af en lille hund skal man også forsøge at berolige den i en stressfuld hverdag, give den passende tyggelegetøj for at reducere kedsomhed og destruktiv adfærd.

Men for at kunne tilfredsstille disse krav er det vigtigt, at legetøjet har en korrekt størrelse. Ved at bruge unikke materialer og designs passer Petstages ORKA Mini perfekt til hunde af små racer og deres ejere, og det giver masser af sjov og leg.

Hvalpen…
tygger for at lindre ømme gummer og spændte tænder. At tygge hjælper også hvalpen med at løsne dens tænder, så de nye voksne tænder kan komme frem.

Hvalpen har behov for…
hjælp til ømme gummer, ligesom den har behov for at udvikle dens fremtidige indgangsvinkel til at tygge.

Den voksne hund…
udvikler og vedligeholder sine stærke kæbemuskler og tygger ofte, når den er alene eller keder sig.

Den voksne hund har behov for…
hjælp til at få tilfredsstillet dens øjeblikkelige tyggelyst med det rigtige tyggelegetøj. På denne måde bekæmpes kedsomhed, når den er alene og derved mindskes destruktiv adfærd.

Seniorhunden…
er ved at være så gammel, at den begynder at vise tegn på forskellige tandsygdomme, der kan resultere i løse tænder.


Seniorhunden har behov for…
fokus på tand- og mundhygiejne, hjælp til at forebygge dårlig ånde, løse tænder, sygdom i gummerne, kæbemusklerne skal styrkes, komfort og sikkerhed.

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse.  Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet.  Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.

Størrelse: Ø 9,5 cm

Nettoindhold: 1 stk.

Varenummer: 149238

Lagerstatus: På lager

74,95 DKK
Petstages hundelegetøj

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
  • Perfekt tyggelegetøj til små hunde
  • Kan flyde
  • Holdbart, ikke-toksisk materiale
  • Velegnet til små hunde med stærke kæber
  • Legerebet hjælper med at rense hundens tænker og gør den sjov at bære og kaste
  • Hundens gummer masseres uafbrudt, når den tygger i ringen.
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Petstages Mini Orka Ring w/Rope, Ø 9,5 cm