Hundelegetøj

Hundelegetøj

Her finder du det sjoveste udvalg af Chrisco hundelegetøj til hunde og hvalpe i alle størrelser. Shop rundt i vores store legetøjssortiment og find alt, hvad du kan tænke dig til din hunds legetøjskasse. Vælg mellem aktivitetslegetøj, bolde, gummilegetøj, julelegetøj, latexlegetøj, legereb, legetøj med pivelyd, legetøj med raslelyd, legetøj uden fyld, legetøj uden pivelyd, Petstages Orka-legetøj, plyslegetøj, stoflegetøj, Tour de France hundelegetøj, vandlegetøj og vinyllegetøj, Hvad lige nøjagtig din hund har brug for afhænger bl.a. af dens alder, race og aktivitetsniveau. Vi har altid mange nye modeller at vælge imellem, som kan bruges til leg, træning, beskæftigelse og belønning.

Chrisco hundelegetøj har ligesom Petstages legetøjet mange funktioner. Det er nøje udvalgt til at imødekomme de mange forskellige hundes behov. Vores hundelegetøj er godt og holdbart legetøj, der er god for mange timers sjov underholdning. Både alene og sammen med dig som ejer. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv.

Vær opmærksom på, at hundelegetøj i det lange løb har svært ved at blive ved med at holde til bid fra små sylespidse hvalpetænder, der forsøger at få tænderne ind under en tråd eller styrken fra store hundes tænder.

Husk også at tjekke alt din hunds legetøj regelmæssigt for skader og udskift det, hvis det er i stykker, eller hvis dele er blevet væk. Ellers kan din hund risikere at komme til skade.

Som hundeejer kender du din hund bedst. Er din hund en af dem, der sagtens kan bide, ruske og lege med forskellligt hundelegetøj igen og igen? Det er helt normalt, og så er det bare ekstra dejligt at forkæle den med nyt legetøj.

Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.

Husk på, at intet legetøj i længden kan holde til bid fra små skarpe hvalpetænder eller styrken fra store hunde. Husk på, at intet legetøj i længden kan holde til bid fra små skarpe hvalpetænder eller styrken fra store hunde. Husk på, at intet legetøj i længden kan holde til bid fra små skarpe hvalpetænder eller styrken fra store hunde.
Læs mere om vores øvrige kategorier. Klik her

1 til 24 ud af 76

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 24 ud af 76

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4