Tour de France hundelegetøj

Skal din hund være med til at følge og heppe på de danske og internationale cykelryttere under Tour de France? Leder du efter billigt hundelegetøj i god kvalitet til din hvalp, voksne hund eller seniorhund? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Chrisco.dk finder du nemlig et stort udvalg af sjovt Tour de France hundelegetøj i de forskellige cykeltrøjers farver - gul, grøn, prikket og hvid. Vores online shop byder på et godt udvalg af sjovt kvalitetslegetøj til hunde i alle aldre. Blandt sortimentet finder du således hundelegetøj fra Chriscos eget populære mærke. Vælg mellem en latexhund med pivelyd (pivedyr til hunde, der elsker legetøj med pivelyd), en latexpokal med pivelyd (er din hund en ægte vinder, der elsker pivelyd, så skal den da forkæles med denne pokal), en cykel i reb med gummihjul (det perfekte hundelegetøj til hunde, der elsker at bide i deres legetøj), en plyshund med reb og pivelyd (den sødeste bamse i plys med både reb og pivelyd) og sidst, men ikke mindst Tour de France grisen med pivelyd i de flotteste trøjer.

Alle modeller Tour de France hundelegetøj er naturligvis i de kendte Tour de France cykelfarver.

Tag et kig rundt på siden og køb dit næste sjove stykke hundelegetøj til en altid billig pris her på nettet. Chrisco.dk har et stort udvalg af det mest populære hundelegetøj på markedet.

5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side