Chrisco Apporteringspind, 35 cm

Chrisco Apporteringspind med håndtag er fremstillet af tusindvis af bomuldstråde, der gør den særdeles solid. Trådene renser hundens tænder og er derfor en rigtig effektiv tandbørste. Denne apporteringspind er for dig med en eller flere apporterende hunde eller dig som på anden måde bruger dummyer som led i din hunds træning.

Apportering med dette legereb / apporteringspind er en fremragende mulighed for at skabe nærhed til din hund. Kast apporteringspinden og din hund henter den. Det er simpelt, men din hund vil elske dig for det, og samtidig sørger du for, at din hund får motion og får brændt noget energi af. Apporteringspinden kan også bruges til trækkelege, hvilket de fleste hunde elsker, men pas på hundens tænder, især hvis det er en hvalp. Hvis du skal træne din jagthund, er dette også et godt redskab. Hundens jagtinstinkt bliver aktiveret, og du kan samtidig træne lydighedstræning med den.

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane hurtigt at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet gummilegetøj eller tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.

Bemærk: Løse bomuldstråde er ikke godt for hundens mave, hvorfor legerebet skal derfor fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker.

Størrelse: B: 6 cm x L: 35 cm

Nettoindhold: 1 stk.

Varenummer: 14403

Lagerstatus: Ikke på lager

31,95 DKK
Chrisco

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
  • Legereb, der stimulerer og aktiverer hunden
  • Godt apporteringslegetøj
  • Ideelt til trækkelege
  • Tandrensende
  • Kraftigt og slidstærkt tov i friske farver.
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Chrisco Apporteringspind, 35 cm