Om Chrisco.dk

Chrisco a/s, beliggende i Køge, er en 100 % danskejet og velrenommeret virksomhed etableret i 1977.

Chrisco a/s er bl.a. markedsledende inden for godbidder, tyggeting og tilbehør til kæledyr på det danske marked.

Historie

Chrisco a/s blev grundlagt 15. juli 1977 af Tove og Flemming Christensen som et engros- og handelsselskab med godbidder, tyggeting og tilbehør m.m. til kæledyr. Virksomheden havde til huse i Herlev i lokaler på 150 m2.

Markedet for godbidder, tyggeting og tilbehør m.m. til kæledyr var indtil da i meget stor udstrækning forbeholdt dyrehandlere og andre specialforretninger, men da firmaets målsætning var og stadig er at nå alle forbrugere med kæledyr i alle egne af landet, blev det lille sortiment forhandlet gennem supermarkeder over hele landet. Efter nogle ekspansive år med en stor tilgang af nye kunder og et bredere sortiment, flyttede lageret fra Herlev til Tåstrup og videre til nye og mere moderne faciliteter i Solrød.

Sortimentet med godbidder, tyggeting og tilbehør m.m. blev udvidet med et fuldt sortiment af hårpynt og artikler til personlig pleje, da Chrisco købte Mipa i Jystrup i 1986, som senere blev flyttet til Karlslunde. I 1993 købte Chrisco halvdelen af vores dengang største leverandør, Bifopet, som hovedsageligt producerede og producer frøprodukter (herunder frøklokker, frøstænger, sprødbagte sticks, hirsekolber og andre snacks) til fugle, kaniner, marsvin og andre gnavere. I 1999 blev de sidste 50 % af Bifopet opkøbt.

I 1989 byggede Chrisco vores nuværende domicil på Sandvadsvej 3 i Køge, og 4. januar 1990 blev dyretilbehør, hårpynt og artikler til personlig pleje samlet under samme tag. Flere sortimenter er kommet til og afprøvet i mellemtiden, og nogle af disse er også droppet igen. Chrisco fortsatte med at vækste, og pladsen blev igen for lille, hvorfor Chrisco byggede endnu en lagerhal til den eksisterede hal i Køge i 1998. I dag har Chrisco 3200 m2 under samme tag.

Det oprindelige sortiment på ca. 150 varenumre er gennem årene blevet udviklet, så sortimentet i dag omfatter knap 1.200 varenumre indenfor produktgrupperne:

  • Dyretilbehør
  • Babyartikler
  • Hårpynt og personlig pleje.

Varemærkerne er: Chrisco Dyretilbehør, Smile Babyartikler, Chic by Chris hårpynt og personlig pleje.

Firmaets primære omsætning går gennem dagligvarebutikker, og langt de fleste af varerne sælges gennem Chriscos salgsstyrke på p.t. 12 sælgere og en salgschef.

Udover de danske aktiviteter eksporterer vi en del af vores sortimenter til Sverige, Norge, Island, Grønland, Færøerne og Nordtyskland. Vi understøtter dette salg med vores webshop for at give forbrugerne mulighed for at bestille produkter, de ikke kan finde hos vores kunder.

Chrisco beskæftiger ca. 32 medarbejdere.

Idegrundlag og målsætning

Chriscos grundlag hviler på en filosofi om, at kærlighed til de almindelige kæledyr, som vi omgiver os med til dagligt, meget ofte udtrykkes i en eller anden form for godbid ud over den daglige fodring. Det er dette marked og dette behov, som vi har opbygget hele vores virksomhed omkring.

Målsætningen er en maksimal indsats på dette marked for at opfylde kravene til forskellige forbrugeres behov for at udvise en sådan kærlighed. Dette gøres ved en målrettet serviceindsats i så stor en del af landets dagligvarebutikker via et effektivt salgs- og serviceapparatur. Denne brede distribution sikrer, at vi når ud til flest forbrugere med vores budskab.

Chrisco har et højt motiveret team af medarbejdere, der hele tiden stræber efter at udvikle nye produkter til kæledyr og mennesker samtidig med at vi ønsker at være en attraktiv og pålidelig partner for såvel kunder, forbrugere som leverandører.

Alle rettigheder forbeholdes | 2023 | Chrisco A/S, Sandvadsvej 3, DK-4600 Køge, CVR.nr.: 64 02 73 28