Betalingsmåde

Kreditkort/Dankort

På www.chrisco.dk kan du betale med Dankort, eDankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB Cards, American Express.

Vælg det kredit-/hævekort som du ønsker at betale med i checkout og indtast den nødvendige information. Ingen yderligere omkostninger vil blive lagt til købsprisen, dog undtaget fragtomkostninger.

Hvornår trækker I pengene?
Når du afgiver en ordre, bliver dit kort valideret, og du vil herefter modtage en e-mail, der bekræfter, at din ordre er blevet godkendt – dette er bestillingsbekræftelsen, du modtager. Betaling finder først sted, når vi har afsendt din ordre fra vores lager.

Hvis dit kort ikke accepteres, finder betaling ikke sted, og du vil med det samme på skærmen blive orienteret om, at din betaling mislykkedes. Husk, at til trods for at din betaling ikke godkendes, så tilbageholder nogle kortudstedere pengene svarende til det ønskede købsbeløb, og dette betyder, at du ikke vil have mulighed for at få adgang til pengene i en kort periode.

I tilfælde af at en vare i mellemtiden er udsolgt, tilbageholder nogle kortudstedere pengene svarende til det ønskede købsbeløb, hvilket betyder, at du ikke vil have mulighed for at få adgang til pengene i en kort periode. Nogle kortudstedere reserverer beløbet i op til 30 dage.

Bankoverførsel

Hvis du har problemer med at overføre via kort, kan du efter aftale med en medarbejder fra vores kundeservice vælge at lave en bankoverførsel. Vores kontonummer er 9077 4572284862. Husk altid at oplyse dit navn på overførslen, så vi kan se, at pengene kommer fra dig. Og forud for dette bedes du venligst maile din ordre til shop@chrisco.dk med oplysninger om navn, adresse, postnr. og by samt leveringsmetode. Se priser for fragt her.

Sikkerhed

Er det sikkert at handle online?
Data, der sendes i forbindelse med betaling med Dankort, eDankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB Cards, American Express er krypterede (SSL), og kun PBS kan læse disse. Hverken Chrisco a/s eller andre har mulighed for at læse dataene. Når du betaler med disse kort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit kort misbruges ved brug af pinkoden.

For at sikre at du får en god shopping oplevelse hos www.chrisco.dk anvender vi industry standard Secure Socket Layers technology (SSL). Hvis du kigger på placeringen (URL) feltet i toppen af browseren, når du går til kassen, kan du se, at det begynder med ‘https://’ i stedet for det normale ‘http://’. Dette indikerer, at du er i sikker tilstand. Dine oplysninger er private, og vi gemmer naturligvis ikke dine betalingsoplysninger i vores database.

Værd at vide om denne teknologi:

  • Godkendelse - dette sikrer din browser, så dine data bliver sendt til den rigtige server, og at denne server er sikker.
  • Kryptering - dette koder dine data, så de ikke kan læses af andre end den sikre server.
  • Dataintegritet - dette tjekker data, som bliver overført for at sikre, at de ikke ændres undervejs.

Chrisco a/s forbeholder sig ejendomsretten til leverede varer indtil hele købesummen samt evt. renter og omkostninger er endeligt afregnet. Levering af varer fra Chrisco a/s anses for sket, når PostNord eller et andet fragtfirma har anmeldt forsendelsen på leveringsadressen. Risikoen for varer købt hos Chrisco a/s overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Bemærk, Chrisco forbeholder sig retten til at forsinke en ordre, hvis der er mistanke om, at der skal yderligere sikkerhedskontrol på den pågældende ordre.

Hvem kontakter jeg, hvis jeg har yderligere spørgsmål?
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på: shop@chrisco.dk eller på telefon: +45 56 64 06 06.

MobilePay

På www.chrisco.dk kan du betale med MobilePay.

Sådan fungerer MobilePay
Download og aktiver MobilePay-app’en. App’en er tilknyttet en selvvalgt konto og er beskyttet af en selvvalgt kode. Du kan nu overføre penge til www.chrisco.dk. Indtast beløbet og vælg modtager.

Følgende kort kan anvendes til MobilePay: Dankort, VisaDankort, MasterCard og Maestro.

Der er intet maksimum beløb på hvor meget, du kan overføre. Beløbet bliver trukket, når ordren er sendt fra vores lager.

Alle rettigheder forbeholdes | 2023 | Chrisco A/S, Sandvadsvej 3, DK-4600 Køge, CVR.nr.: 64 02 73 28