Julesnacks Munchy til hunde

Julesnacks til hunde, der knaser lækkert mellem tænderne, har vi flere af. Favoritterne til jul med munchy er de to søde og charmerende julestrømper til hunde: Xmas Julestrømpe med munchy, 8 stk. og Xmas Julestrømpe med oksehud/munchy, 6 stk. De er fyldt med knasende sprødt Munchy, der helt sikkert vil sprede juleglæde og en hund, der logrer med halen. Munchy julesnacks er juleknas, når det er bedst.

Et andet sikkert hit med munchy og and til forkælelse af din hund i juletiden er økonomiposerne Paw Munchy Sticks with Duck, 500 g ℮ MEGA PACK og Chrisco Andespyd, 200 g ℮ samt den lille pose Chrisco Andespyd, 80 g ℮.

Tag et kig på vores store udvalg i dag og find den perfekte munchy hundesnack, der vil få din hund til at hoppe af glæde og dens mundvand til at løbe..

Få et overblik over alle Chriscos ideer til julegaver og den almindelige træning, aktivering og forkælelse i juletiden her. Du kan finde godbidder, munchy, tyggeting, legetøj til hunde og katte og meget mere der.

Julekalender til hunde med maser af  gode spiselige overraskelser og fristelser finder du her: Chrisco I LOVE XMAS julekalender til hunde, 120 g ℮.

Let fordøjelige, tandrensende og fedtfattige munchy hundesnacks til jul og resten af året har vi masser af. Find dem her.

Alle rettigheder forbeholdes | 2023 | Chrisco A/S, Sandvadsvej 3, DK-4600 Køge, CVR.nr.: 64 02 73 28