Vandlegetøj

Har du en vandglad hund? Så er denne kategori med vandlegetøj den helt rigtige til dig. Her finder du nemlig alt vores vandlegetøj, der kan flyde på vandet, til hunde og hvalpe i alle aldre og størrelser..

Leg i vandet og på stranden med vandlegetøj er virkelig sjovt for både hund og ejer. Din hund får brugt masser af energi, og jeres bånd bliver endnu tættere. Med Chrisco vandlegetøj får du en virkelig glad hund, der tilmed ikke får overbelastet hverken led, sener eller muskler. Har din hund masser af energi, så er vandlegetøj en perfekt måde at aktivere den på og gøre den træt. Brug også vandlegetøjet til apportering.

Har din hund været skadet og skal du i gang med at genoptræne den, er det virkelig skånsomt at træne med den i vandet i forskellige hundesvømmehaller. Gør det sjovt for din hund med Chrisco vandlegetøj.

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også vandlegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv.

Alle rettigheder forbeholdes | 2023 | Chrisco A/S, Sandvadsvej 3, DK-4600 Køge, CVR.nr.: 64 02 73 28