Latexlegetøj

Her finder du vores store udvalg af farvestrålende latexlegetøj til din hund. Der er mange supersøde modeller at vælge imellem, og vi får hele tiden nye modeller at vælge imellem. Alt vores latexlegetøj er med pivelyd - Hundelegetøjet er sjovt at lege med uanset om din hund er hvalp, voksen eller senior og så er modellerne festlige at se på. Det er solidt, vaskbart og giftfrit og indeholder ikke ftalater. Hundelegetøjet piver, når du eller din hund trykker på det. Hundene elsker at lege med det og bide i det for at få det til at pive, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor tryghed i at putte med latexlegetøj, da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven.

De forskellige modeller latexlegetøj er bløde og skånsomme for hundens tænder.

Er din hund ligesom mange andre vild med hundelegetøj i latex med pivelyd, som den kan løbe efter, bide i og ruske, så er det her, at du skal lede efter nye, spændende modeller..

Som ved ethvert andet produkt bør du holde opsyn med din hund, når den leger med legetøjet. Tjek venligst produktet regelmæssigt for skader og udskift legetøjet, hvis det er beskadiget, eller hvis dele er blevet væk. Ellers kan din hund risikere at komme til skade.

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj i latex. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv.


Alle rettigheder forbeholdes | 2023 | Chrisco A/S, Sandvadsvej 3, DK-4600 Køge, CVR.nr.: 64 02 73 28