Chrisco Fyldte skildpadder, 7 stk./90 g ℮

Chrisco Fyldte skildpadder er en favorit blandt mange hundeejere og deres firbenede venner. Disse uimodståelige godbidder med 41,6 % kylling er perfekte til belønning og er et must-have for enhver hundeejer, der ønsker at forkæle sin hund med noget helt særligt.

Chrisco Fyldte Skildpadder er fyldt med vigtige fordele:

Højt kødindhold: Vores nye og forbedrede variant af Chrisco Fyldte skildpadder indeholder 41,6% kylling, hvilket er markant mere end den tidligere variant, som kun var med 20 % kylling. Dette høje kødindhold sikrer, at din hund får masser af protein og lækker smag i hver bid. Produktet indeholder også 0,24% calcium for ekstra næring.

Fuldt fordøjelige og fedtfattige: Chrisco Fyldte Skildpadder er både fuldt fordøjelige og meget fedtfattige, da de kun indeholder kun 1,2 % fedt. Dette gør dem til en sund og lækker snack for hunde, der skal holde øje med vægten.

Tandrensende godbidder: Skildpaddernes hårde form hjælper med at rense din hunds tænder, mens den tygger. Tyggeaktiviteten hjælper med at reducere plak og tandsten og fremmer en sund mundhygiejne.

Næsten uden tilsætningsstoffer: Chrisco Fyldte Skildpadder er fremstillet uden sukker, gluten og korn og er helt fri for farvestoffer og aromastoffer. Konserveringsmidler er tilsat for at forlænge produktets holdbarhed og bevare godbiddernes næringsværdi over tid.

Din hund vil elske Chrisco Fyldte skildpadder: Den saftige kyllingesmag og duft er uimodståelig for de fleste hunde, og den unikke form gør dem sjove at tygge på. Og der er kylling både i selve skallen og som fyld. Brug dem som belønning, og oplev, hvor meget din hund vil elske hver eneste bid.

Fodringsvejledning: Giv din hund 1-5 stk. pr. dag afhængig af dens størrelse og vægt. Vær opmærksom på, at Fyldte Skildpadder ikke egner sig til hvalpe under 3 måneder. Din hund vil elske disse tandrensende lækkerbiskener med masser af velsmagende kylling.

Forkæl din hund med Chrisco Fyldte Skildpadder i dag og se glæden og begejstringen ved hver eneste godbid!

Det er bestemt ingen skam at være glad for de fedtfattige Fyldte skildpadder med herlig kylling! I samme sortiment finder du også Kyllingelår. Andre fedtfattige produkter er Spiraler med kylling, Andebryst og Kyllingesticks. Prøv dig frem, så du finder ud af, hvad din hund foretrækker.

De fyldte skildpadder er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt produkt. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske.

Giv din hund 1-5 stk. pr. dag afhængig af dens størrelse og vægt. Din hund vil elske disse tandrensende lækkerbiskner, der ligner små, søde skildpadder. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske

Oprindelsesland: Kina.

25,95 kr.
  • Køb 2 for 22,50 kr. pr. stk og spar 13%
  • Skønne godbidder formet som skildpadder med lækkert kyllingefyld
  • Fuldt fordøjelige
  • Fedtfattige med et fedtindhold på kun 1,2 %
  • Tandrensende
  • Uden sukker, gluten og korn
  • Uden farvestoffer og aromastoffer
  • Velsmagende, fedtfattige og tandrensende
  • Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske
  • De fyldte skildpadder er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt.

Chrisco Fyldte skildpadder er et tilskudsfoder til hunde. Det anvendes som supplement til foder, der dækker hundens daglige behov.

Giv din hund 1-5 stk. pr. dag afhængig af dens størrelse og vægt.

Husk, at din hund altid skal have fri adgang til vand.

Sammensætning:
Vegetabilske biprodukter, kød og animalske biprodukter (41,6 % kylling),  glycerin, mineralstoffer, ølgær, olie og fedtstoffer.

Analytiske bestanddele
Energi (100 g):                          1305 kJ/312 kcal
Råprotein:                                                 11,5 %
Træstof:                                                      1,5 %
Råfedt:                                                       1,2 %
Råaske:                                                      3,0 %
Vand:                                                       14,0 %
Calcium:                                                   0,24 %

Tilsætningsstoffer:

Teknologiske tilsætningsstoffer:
Konserveringsmidler.

Ratings & Reviews

Vær den første til at anmelde dette produkt

Alle rettigheder forbeholdes | 2023 | Chrisco A/S, Sandvadsvej 3, DK-4600 Køge, CVR.nr.: 64 02 73 28