Chrisco Mix-rulle, 1 stk.

Chrisco Mix-rulle med 40 % oksehud & 5 % okse er en rigtig lækker, fedtfattig og tandrensende tyggeting til selv den mest kræsne hund. Vores Mix-rulle er et herligt mix af hvide oksehuder fyldt med et meget elastisk kolloidt protein med 5 % okse og oksekødssmag. Det kødlignende meget elastiske kolloide protein har gennemgået en behandling, så det bliver fleksibelt og tyggestærkt. Alt er selvfølgelig varmebehandlet.

Se her, hvorfor Chrisco Mix-rulle er det ideelle valg til din hund:

Uimodståelig smag
Vores Mix-rulle smager ualmindeligt godt og er således et fremragende alternativ til almindelige tyggeben og massive tyggeben, der udelukkende består af 100 % oksehud. 

Understøtter din hunds tand- og mundhygiejne
Mix-rullen, der måler ca. 22 cm, er ideel til tandrensning. Giv din hund en Mix-rulle eller en anden tyggeting eller tandplejeprodukter regelmæssigt, så holder du dens tænder stærke og dens ånde frisk.

Langvarig underholdning
Vores Mix-rulle er fuldt fordøjelig, den holder din hund beskæftiget og minimerer kedsomhed. Mix-rullen er virkelig Ideel til aktive hunde, der elsker at tygge.

Sund tyggeting
Chrisco Mix-rulle er ikke kun lækker for din hund, den er også sund. Den er fedtfattig og fri for sukker, gluten, korn og farvestoffer.

Muskeludvikling og lavt fedtindhold
Vores Mix-rulle er rig på protein (71,9 %), hvilket er godt for din hunds vækst og udvikling. Mix-rullen har samtidig et lavt fedtindhold på kun 1,7 %, hvilket gør den til den ideelle tyggeting og snack for hunde i alle størrelser over 6 måneder. Har den hund tendens til overvægt, skal den tabe sig eller vil du bare vedligeholde den vægt, er denne tyggeting også supergod.

Mix-rullen har et fornuftigt indhold af kalciumkarbonat, hvilket hjælper med at afbalancere de mikroelementer, som din hund indtager. Den er 100 % glutenfri og derfor velegnet til hunde med allergi over for fx hvede. Endvidere indeholder mix-rullen også fibre, som hjælper med at give en god afføring.

Det er også værd at bemærke, at mix-rullen ikke er tilsat sukker, salt og kunstige konserveringsmidler for fx at forbedre smagen. Produktet er derimod naturligt konserveret med rosmarinekstrakt og naturligt farvet med karamel, som ikke farver hundens pels. På denne måde undgår du, at din hund bliver meget tørstig efter at have indtaget denne hundesnack. Du skal dog huske på, at din hund altid skal have fri adgang til frisk vand, og det er meget normalt for hunde at drikke vand efter at have indtaget godbidder eller deres normale tørfoder.

Sidst, men ikke mindst, kan mix-rullen hjælpe med at rense din hunds mund og tænder, stimulere dens gummer og kontrollere dannelsen af plak og tandsten og således hjælpe med at fjerne dårlig ånde.

Glæd din hund med den velsmagende Chrisco Mix-rulle med oksekødssmag - den vil elske denne hundesnack. Med garanti.

Uanset om du vil give din hund en speciel belønning, fremme dens tandpleje eller bare vise den lidt ekstra kærlighed, er Chrisco Mix-rulle det perfekte valg., som din hund vil elske.

Bestil din pose i dag, og giv din hund en sund og lækker tyggeoplevelse!

Hold altid din hund under opsyn, når den spiser vores Mix-rulle, så du kan fjerne eventuelle stykker, din hund måtte bide af. På den måde undgår du, at de går i den gale hals på din hund. Mix-rullen bør også nydes på et vaskbart underlag, da den kan smitte af.

Oprindelsesland: Kina.

19,95 kr.
 • Mix-rulle med 40 % oksehud & 5 % okse
 • Varmebehandlet
 • Fedtfattig (1,7 % fedt)
 • Højt proteinindhold (71,9 % protein) 
 • 100 % glutenfri 
 • Indeholder calcium
 • Ideel til tandrensning, belønning og aktivering
 • Et supergodt alternativ til tyggeben og massive tyggeben af oksehud 
 • Velsmagende hundesnack med lækker okse 
 • Letfordøjelig og holdbar hundesnack, som aktiverer din hund længe 
 • Ikke tilsat sukker, salt og kunstige konserveringsmidler 
 • Hjælper med at rense din hunds mund og tænder 
 • Stimulerer din hunds gummer og kontrollerer dannelsen af plak og tandsten
 • Hjælper med at fjerne dårlig ånde.

Chrisco Mix-rulle er et tilskudsfoder til hunde. Det anvendes som supplement til foder, der dækker hundens daglige behov.

Produktet er ikke egnet til hvalpe under 6 mdr.

Husk, at din hund altid skal have fri adgang til vand.

Bør nydes på et vaskbart underlag og kun under opsyn.

Sammensætning:
Rensede, tørrede, blegede og varmebehandlede oksehuder, kød og animalske biprodukter (5 % okse), vegetabilske biprodukter.

Analytiske bestanddele:
Energi (100 g):                          1000 kJ/350 kcal
Råprotein:                                                 71,9 %
Træstof:                                                       0,5 %
Råfedt:                                                        1,7 %
Råaske:                                                       2,7 %
Calcium:                                                      7,0 %

Teknologiske tilsætningsstoffer:
Stabilisatorer.

Sensoriske tilsætningsstoffer:
Aromastoffer.

Ratings & Reviews

Vær den første til at anmelde dette produkt

Alle rettigheder forbeholdes | 2023 | Chrisco A/S, Sandvadsvej 3, DK-4600 Køge, CVR.nr.: 64 02 73 28