Chrisco Hundeaffaldsposer i 40 % genbrugsplast, 3 x 40 stk. med bindesnipper

Chrisco Hundeaffaldsposer i 40 % genbrugsplast, 3 x 40 stk. med bindesnipper - Med disse hundeaffaldsposer får du 3 ruller i en pakke, og på hver rulle er der 40 hundeaffaldsposer.

Hundeaffaldsposerne med bindesnipper er kraftige, særdeles holdbare og nemme at anvende. Det har faktisk aldrig været nemmere at samle din hunds efterladenskaber op. Bindesnipperne gør nemlig posen nemmere at lukke, når du står og skal samle op efter din hund. Og håndtagene gør, at du nemt kan transportere den fyldte hundeaffaldspose med til nærmeste skraldespand eller med hjem, når du er ude at lufte din hund og den har besørget.

Du kan med god samvittighed samle din hunds efterladenskaber op med disse hundeaffaldsposer, der er fremstillet i 40 % genbrugsplast. 


Hundeposer, prutteposer, lorteposer, høm høm poser, hundeaffaldsposer – Kært barn har mange navne. Men uanset hvad du kalder dem og uanset hvordan du samler din hunds efterladenskaber op, kan hundeaffaldsposerne med bindesnipper hjælpe dig med din hunds efterladenskaber. 

Medbring og anvend altid en hundeaffaldspose, når du er ude at gå tur med din hund. De er nemme at have med i lommen. Ved altid at fjerne din hunds efterladenskaber er det til glæde og gavn for alle! Det skaber respekt om dig som hundeejer og din hund. Du reducerer også smittefaren for de frygtede hjerte-lungeorm og andre parasitsygdomme, der kan spredes gennem din hunds afføring. Endelig bliver du og din hund ikke lagt for had på grund af et forureningsproblem.

OBS! Smid ikke hundeaffaldsposen i naturen. Den bortskaffes med dagrenovationen, og ved forbrænding bliver den til vand og kuldioxid.

Hundeaffaldsposer med bindesnipper fås også i pakker med 1 rulle

Farve: Sort 
Bredde: 23 cm 
Højde: 28,5 cm 
Antal pr. rulle: 40 stk.

26,95 kr.
  • VALUE PACK - 3 ruller á 40 poser = 120 stk.  
  • Hundeaffaldsposer i 40 % genbrugsplast med bindesnipper / håndtag
  • Farve: Sort, Bredde: 23 cm, Højde: 28,5 cm 
  • Hundeaffaldsposer med bindesnipper / håndtag gør det nemt og simpelt for dig at samle din hunds efterladenskaber op
  • Hundeaffaldsposer skal altid med på tur
  • Bindesnipperne / håndtagene går det nemt for dig at tage den fyldte hundeaffaldspose med til nærmeste skraldespand eller med hjem
  • Du holder naturen ren, glæder dine omgivelser og skaber respekt om dig som hundeejer ved at samle op efter din hund
  • Reducerer smittefaren for de frygtede hjerte-lungeorm og andre parasitsygdomme, der kan spredes gennem din hunds afføring.

Ratings & Reviews

Vær den første til at anmelde dette produkt

Alle rettigheder forbeholdes | 2023 | Chrisco A/S, Sandvadsvej 3, DK-4600 Køge, CVR.nr.: 64 02 73 28