Hundeaffaldsposer

Hundeposer, prutteposer, lorteposer, høm høm poser, hundeaffaldsposer – Kært barn har mange navne. Men uanset hvad du kalder dem og uanset hvordan du samler din hunds efterladenskaber op, har Chrisco altid flere forskellige varianter at vælge imellem i sort med eller uden håndtag.

Her finder du vores forskellige hundeaffaldsposer. Vælg mellem 1 rulle sorte hundeaffaldsposer med 40 stk., 1 rulle sorte hundeaffadlsposer med 40 stk. (40 % genbrugsplast), økonomipakken med 3 ruller sorte hundeaffaldsposer med 40 stk. (40 % genbrugsplast) og endelig et bundt med 1000 stk. Vis hensyn poser. På alle rullerne med hundeaffaldsposer er der bindesnipper, så du nemt kan binde posen sammen, når den er blevet brugt. Du kan også binde hundeaffaldsposen på din hunds hundeline, så den altid er nem at få fat på, når du skal bruge den.

Det er heldigvis blevet mere almindeligt, at man samler op efter sin hund. At samle op er hensynsfuldt over for andre, og det mindsker risikoen for spredning af sygdomme, Ikke mindt fra hjerteorm og lungeorm. Der er desværre stadig en del hundeejere, som "glemmer" denne del af deres ansvar. Og så er der også en del hundeejere, som ganske vist husker at samle op, men de lader posen med indhold ligge, eller de smider den ind i nærmeste buskads! Det giver jo ingen mening!

Vi samler op for at fjerne hundens efterladenskaber, så ingen træder eller falder i dem. Og så bortskaffer vi posen på ordentlig vis, så vi undgår smitte fra hund til hund. I hundens efterladenskaber kan der nemlig være orm, parasitter og andre kilder til smitsomme sygdomme. Husk derfor altid at samle op og skaffe posen af vejen på en forsvarlig måde - alt andet er respektløst!

Dyrefondets Vis hensyn poser bliver distribueret og solgt af Chrisco mod at vi betaler royalty. Det samme gælder Chriscos øvrige hundeaffaldsposer med bindesnipper. Når du køber en Vis hensyn hundepose eller andre hundeaffaldsposer fra Chrisco, støtter du således Dyrefondets arbejde.

Vis hensyn - brug pose - og støt Dyrefondet ved at købe hundeposer / hundeaffaldsposer / vis hensyn poser fra Chrisco.

Alle Chrisco tilbudspakker indeholder altid en pose hundeaffaldsposer.

5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side