Chrisco Tyggeben, 2 stk.

Chrisco Tyggeben indeholder to store, uimodståelige tyggeben (også kendt som knudeben) fremstillet af 100 % naturlig oksehud.

De lækre tyggeben måler ca. 18 cm hver og passer perfekt til mellemstore og store hunde, der vil elske at ligge og tygge på disse oksehudsben. Det er vigtigt at huske på, at din hund let skal kunne gabe om benet og bære rundt på det. Husk også, at Tyggeben ikke egner sig til hvalpe under 6 måneder.

Tyggeben fra Chrisco ikke bare glæder din hund; de bidrager også aktivt til dens velvære og byder på en række markante sundhedsmæssige fordele:

Fremmer den dentale sundhed: Med Chrisco Tyggeben er din hund ikke kun sikret masser af underholdning, der bliver også sørget for dens dentale sundhed. Den daglige tyggen hjælper med at fjerne plak og tandsten, hvilket hjælper med til at give din hund stærkere tænder og friskere ånde.

Bekæmper kedsomhed og stress: Tyggeben holder din hund aktiveret med noget lækkert og kan således være en god hjælp til at lindre symptomer på kedsomhed og angst.

Langvaring underholdning: Tyggeben garanterer langvarig tyggeglæde, så både du og din hund kan have ro i sindet og din hund vil elske at blive forkælet med noget så lækkert som et oksehudsben.

100 % naturlige ingredienser: Du kan være helt tryg ved at give din hund Tyggeben fra Chrisco. Tyggebenene indeholder kun 100 % oksehuder og er naturligvis helt fri for konserveringsmidler eller andre tilsætningsstoffer.

Møder din hunds instinkter: Tyggeben imødekommer din hunds naturlige tyggeinstinkt og er et hit blandt hvalpe over 6 måneder og aktive, voksne hunde.

Højt proteinindhold: Tyggeben er ikke kun en fornøjelse at tygge på, det høje proteinindhold på 70 % understøtter også din hunds muskeludvikling.

Beløn din hund med Chrisco Tyggeben - den vil takke dig for det!

Chriscos tyggeting af oksehud er rene, fedtfattige og sunde naturprodukter. Naturligvis helt uden tilsætningsstoffer. Med vores produkter kan du tilbyde din hund tyggeting alt efter anvendelse, præference og behov. Vi har nemlig tyggeting til alle hunde i mange forskellige former. Alle tyggeben og tyggeting hjælper med at holde din hunds tænder rene.

De forskellige typer tyggeting er tilpasset din hunds størrelse og kæbestyrke. Har du en hvalp eller en ældre hund, foretrækker den normalt tyggeting med en blødere konsistens end en voksen hund med stærke kæber. Er din hund stor, har den ofte mere fornøjelse af store tyggeting end små hunde. Men prøv dig frem med din egen hund – den vil elske det!

Tyggetingene af oksehud er håndlavet af renset og tørret oksehud. Produktionen foregår således: Okseskindet spaltes og renses grundigt i en saltopløsning, hvorefter det formes og tilskæres af menneskehænder. Herefter tørres det under så høje temperaturer, at alle eventuelle bakterier (herunder salmonella) dræbes effektivt. De færdige tyggeting pakkes under særlige, sterile forhold. Inden produkterne når ud til butikken, bliver de stikprøvekontrolleret af flere forskellige myndigheder.

Tyggeben består af flere lag oksehud, så mindre stykker oksehud eller hele knuden kan blive bidt af. Det er derfor vigtigt, at du altid holder din hund under opsyn, når den spiser vores Tyggeben, så du kan fjerne stykkerne og dermed undgå, at de går i galt i halsen på din hund.

Chrisco Tyggeben bør nydes på et vaskbart underlag.

Oprindelsesland: Thailand.

30,00 kr.
 • To store Tyggeben med knuder på hver ca. 18 cm
 • 100 % oksehud
 • Varmebehandlede
 • Fuldt fordøjelige
 • Højt proteinindhold
 • Uden konserveringsmidler og andre tilsætningsstoffer
 • Ideelle til tandrensning, belønning og aktivering
 • Renser din hunds tænder, idet plak og tandsten fjernes fra tænderne
 • Forhindrer dårlig ånde hos din hund
 • Styrker din hunds tandkød, gummer og kæber
 • Holder din hund beskæftiget med noget rart i lang tid
 • Aktiverer din hund med noget fornuftigt i stedet for med hjemmets sutsko, dørkarme, ledninger m.m.
 

Chrisco Tyggeben er et fodermiddel til hunde. Det anvendes som supplement til foder, der dækker hundens daglige behov.

Ikke egnet til hvalpe under 6 mdr.

Husk, at din hund altid skal have fri adgang til vand.

Bør nydes på et vaskbart underlag og kun under opsyn.

Sammensætning:
Rensede, tørrede og varmebehandlede oksehuder.

Analytiske bestanddele:
Energi (100 g):                     1432 kJ/342 kcal
Råprotein:                                            70,0 %
Træstof:                                                  0,7 %
Råfedt:                                                   4,0 %
Råaske:                                                  3,0 %
Vand:                                                   17,0 %

 

 

Ratings & Reviews

Vær den første til at anmelde dette produkt

Alle rettigheder forbeholdes | 2023 | Chrisco A/S, Sandvadsvej 3, DK-4600 Køge, CVR.nr.: 64 02 73 28