Chrisco Tyggemix, 500 g ℮

Chrisco Tyggemix er en 500 g stor økonomipose med tyggestænger i flere størrelser og tykkelser. De renser din hunds tænder og styrker dens tandkød, gummer og kæber. Giv dem, når du vil holde din hund beskæftiget med noget rart i lang tid.

Giv din hund en sund og naturlig belønning med de lækre tyggestænger i Tyggemix-posen.

Her er nogle fordele, der gør Tyggemix til det ideelle valg for dig som hundeejer. Husk, at Tyggemix og alle andre produkter i vores CHEWS-kategori ikke egner sig til hvalpe under 6 måneder:

100 % naturlige ingredienser: Tyggemix er udelukkende fremstillet af 100 % oksehuder. Dette betyder, at der ikke er nogen kunstige konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer, så du kan altid være sikker på, at din hund får den reneste og mest naturlige tyggeting.

Styrker tandhygiejnen: Tyggemix er Ikke kun lækre, de fungerer også som en naturlig tandbørste. Når din hund tygger, gnubbes tyggestangen mod din hunds tænder og tandkød, hvilket hjælper med at rense og fjerne madrester og bakterier, og det understøtter en sund mundhygiejne.

Møder din hunds instinkter: Tyggemix er designet til at tilfredsstille hundens naturlige trang til at tygge, hvilket gør dem især populære blandt hvalpe over 6 måneder og aktive hunde.

Højt proteinindhold: Tyggemix er ikke bare sjove at tygge på; de er også fyldt med naturligt protein, som er essentielt for din hunds muskeludvikling – og det høje proteinindhold er perfekt for hvalpe over 6 måneder og aktive, voksne hunde.

Chriscos tyggeting af oksehud er rene og sunde naturprodukter. Naturligvis helt uden tilsætningsstoffer. Med vores produkter kan du tilbyde din hund tyggeting alt efter anvendelse, præference og behov. Vi har nemlig tyggeting til alle hunde i mange forskellige former.

De forskellige typer tyggeting er tilpasset din hunds størrelse og kæbestyrke. Har du en hvalp eller en ældre hund, foretrækker den normalt tyggeting med en blødere konsistens end en voksen hund med stærke kæber. Er din hund stor, har den ofte mere fornøjelse af store tyggeting end små hunde. Men prøv dig frem med din egen hund – den vil elske det! Tyggetingene af oksehud er håndlavet af renset og tørret oksehud.

Produktionen foregår således: Okseskindet spaltes og renses grundigt i en saltopløsning, hvorefter det formes og tilskæres af menneskehænder. Herefter tørres det under så høje temperaturer, at alle eventuelle bakterier (herunder salmonella) dræbes effektivt. De færdige tyggeting pakkes under særlige, sterile forhold. Inden produkterne når ud til butikken, bliver de stikprøvekontrolleret af flere forskellige myndigheder.

Tyggemix består af flere lag oksehud, så mindre stykker oksehud kan blive bidt af. Hold derfor altid din hund under opsyn, når den spiser vores Tyggemix, så du kan fjerne stykkerne og dermed undgå, at de går i den gale hals på din hund.

Chrisco Tyggemix bør nydes på et vaskbart underlag og kun under opsyn.


Oprindelsesland: Kina.

 • Økonomipose med 500 g oksehud rullet som tyggestænger i flere størrelser og længder
 • 100 % oksehud
 • Varmebehandlede
 • Fuldt fordøjelige
 • Højt proteinindhold
 • Ideelle til tandrensning, belønning og aktivering
 • Renser din hunds tænder, idet plak og tandsten fjernes fra tænderne
 • Forhindrer dårlig ånde hos din hund
 • Styrker din hunds tandkød, gummer og kæber
 • Holder din hund beskæftiget med noget rart i lang tid
 • Aktiverer din hund med noget fornuftigt i stedet for med hjemmets sutsko, dørkarme, ledninger m.m.

Chrisco Tyggemix er et fodermiddel til hunde. Det anvendes som supplement til foder, der dækker hundens daglige behov.

Ikke egnet til hvalpe under 6 mdr.

Husk, at din hund altid skal have fri adgang til vand.

Bør nydes på et vaskbart underlag og kun under opsyn.

Sammensætning:
Rensede, tørrede og varmebehandlede oksehuder.

Analytiske bestanddele:
Energi (100 g):                     1432 kJ/342 kcal
Råprotein:                                            70,0 %
Træstof:                                                  0,7 %
Råfedt:                                                   4,0 %
Råaske:                                                  3,0 %
Vand:                                                   17,0 %

Ratings & Reviews

Vær den første til at anmelde dette produkt

Alle rettigheder forbeholdes | 2023 | Chrisco A/S, Sandvadsvej 3, DK-4600 Køge, CVR.nr.: 64 02 73 28