Munchy og oksehud

Her finder du vores udvalg af produkter, som både består af munchy og oksehud.

De er alle let fordøjelige, tandrensende og fedtfattige, og de er den perfekte aktiverende hundesnack. Giv dem som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

1 vare(r)

pr. side

 • Chrisco

  Chrisco Spiralstænger, 8 stk./95 g

  Chrisco Spiralstænger af oksehud med lækkert fyld af munchy med oksekødssmag er en velsmagende og aktiverende hundesnack. Spiralstængerne hjælper med at rense din hunds tænder for plak og tandsten. Giv dem som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din hund.

  Chriscos tyggeting af oksehud er rene, fedtfattige og sunde naturprodukter med et højt proteinindhold. Naturligvis helt uden tilsætningsstoffer. Med vores produkter kan du tilbyde din hund tyggeting alt efter anvendelse, præference og behov. Vi har nemlig tyggeting til alle hunde i mange forskellige former. De forskellige typer tyggeting er tilpasset din hunds størrelse og kæbestyrke. Har du en hvalp eller en ældre hund, foretrækker den normalt tyggeting med en blødere konsistens end en voksen hund med stærke kæber. Er din hund stor, har den ofte mere fornøjelse af store tyggeting end små hunde. Men prøv dig frem med din egen hund – den vil elske det!

  Tyggetingene af oksehud er håndlavet af renset og tørret oksehud. Produktionen foregår således: Okseskindet spaltes og renses grundigt i en saltopløsning, hvorefter det formes og tilskæres af menneskehænder. Herefter tørres det under så høje temperaturer, at alle eventuelle bakterier (herunder salmonella) dræbes effektivt. De færdige tyggeting pakkes under særlige, sterile forhold. Inden produkterne når ud til butikken, bliver de stikprøvekontrolleret af flere forskellige myndigheder.

  Spiralstænger består udover det lækre fyld af munchy af flere lag oksehud, så mindre stykker oksehud kan blive bidt af. Hold derfor altid din hund under opsyn, når den spiser vores Spiralstænger, så du kan fjerne stykkerne og dermed undgå, at din hund får dem galt i halsen.

  Chrisco Spiralstænger bør nydes på et vaskbart underlag.

  Oprindelsesland: Thailand.

  Vis detaljer
  24,95 DKK

1 vare(r)

pr. side