Julegaver, adventsgaver, kalendergaver, julelegetøj og julekalendere til hunde og katte

Her finder du gode ideer til din hunds julegaver, adventsgaver og kalendergaver samt naturligvis til den daglige julehygge og træning.

Hold øje med siden, for vi får løbende masser af spændende julelegetøj på lager til at sprede glæde rundt omkring i hjemmene. Allerede nu kan du finde de mest lækre julekalendere til små og store hunde med velsmagende og sunde godbidder og tyggeting. 

Her i den mørke tid skal der lys på vores kære hunde. Se de store udvalg af LED-hundelygter og LED-halsringe her.

Gør din hunds jul til noget særligt med forskelligt sjovt julelegetøj. Her kan du finde bamser med pivelyd, gummilegetøj, vinyllegetøj og meget mere, som din hund kan hygge sig med i den lange ventetid op til selve juleaften.

Lækkerier til kæledyrene skal der også til i hele julemåneden. Det hjælper Chrisco dig med med vores store udvalg af julegodbidder, julesnacks og juletyggeting.

Kig varerne igennem og se de mange supergode valg til at komme under juletræet, i pakkekalenderen, i adventskalenderen eller måske værtindegave til hende eller ham med hund. Nyt julelegetøj til katte vil du også kunne finde her.

Julen er den dejligste tid på året - og nu kan du gøre den endnu mere dejlig for din hund og kat. Rigtig god fornøjelse med jagten på julevarerne!

Kig også forbi de øvrige kategorier: Hundefoder, godbidder, hundekiks, legetøj, munchy, naturlige snacks, pleje, tilbehør og tyggeting og lad dig inspirere.

1 til 24 ud af 38

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 ud af 38

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2