Julesnacks Tyggeting til hunde

Tandrensende julesnacks til hunde i form af oksehuder og lækker kylling og/eller and er altid et hit under juletræet eller til aktivering og forkælelse i julemåneden. Du får helt sikkert en hund, der logrer med halen, når den dufter til og sætter tænderne i de lækre XMAS SNACKS tyggeting. Og du kan også glæde dig over, at alle produkterne hjælper med at rense din hunds tænder for plak og tandsten. Derudover tager tyggetingene også længere tid at spise end munchy og andre godbidder.

Julefavoritter inden for tyggeting må da være vores Stokke, Stænger og Julestrømpe i supersødt juledesign. Alle vores tandrensende tyggeting til hunde, inklusive julevarerne, med god tyggeværdi finder du her.

Er du i tvivl om, hvad du ellers skal give din hund i julegave og bruge til den almindelige træning, aktivering og forkælelse i december, så kan du se hele julesortimentet her.

Julekalendere til hunde giver ekstra julehygge frem til jul. Skal din hund i år forkæles med Hundens egen julekalender, 270 g ℮ eller I LOVE XMAS julekalender til hunde, 120 g ℮ eller måske dem begge?.

6 vare(r)

pr. side

6 vare(r)

pr. side