Chrisco Latexhøne m. pivelyd, 29 cm

Chrisco Latexhøne på 29 cm er det sjoveste hundelegetøj til legesyge hunde, der elsker latexlegetøj med pivelyd. Denne store latexhøne har realsound. Den giver sjov aktivering af hunde i alle aldre. Det er solidt, vaskbart og giftfrit og indeholder ikke ftalater.

Dette latexlegetøj giver virkelig høj lyd fra sig, når du eller din hund trykker på det, og de er sjove at lege med for hunde i alle aldre. Mange hunde elsker latexlegetøj med pivelyd. De elsker at lege med det og bide i det for at få det til at pive, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor tryghed i at putte med latexlegetøj, da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven.

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Dette latexlegetøj er velegnet til mellemstore og store hunde. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv.

Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco eller fx gummilegetøj.

Latexhønen fås også i en mindre model på 23 cm i orange og blå til små og mellemstore hunde.


 

Størrelse: 29 cm

Nettoindhold: 1 stk.

Varenummer: 14309

Lagerstatus: På lager

59,95 DKK

* Påkrævede felter

Chrisco

Ordrer bestilt inden kl. 11 sendes samme dag. Levering finder sted 1-3 dage fra ordredato Afhentning af ordrer kan ske på førstkommende hverdag ved port 1 i tidsrummet kl. 10.00-15.00 . Læs mere ....

Svar på e-mails eller henvendelser via kontaktformularer inden for 24 timer i Chriscos åbningstider.

Fri fragt ved ordrer over 149 kr. Fragt fra kun 39 kr. leveret af PostNord .

14 dages returret.

100% tilfredshedsgaranti.

Beskrivelse
Detaljer
  • Stort latexlegetøj i form af en latexhøne
  • Det sjoveste hundelegetøj til legesyge hunde
  • Giver tryghed til især hvalpe
  • Velegnet til mellemstore og store hunde
  • Med pivelyd – real sound
  • Ridser ikke ved brug på hårde gulve
  • Rengøres let med varmt vand.
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Chrisco Latexhøne m. pivelyd, 29 cm