Plyslegetøj

Filtrer

Her finder du vores store udvalg af plyslegetøj, plysdyr og plysbamser til hunde. Vælg mellem mange forskellige søde og sjove modeller hundeletøj i plys i forskellige farver og størrelser. Du kan også vælge mellem plysdyr med og uden fyld. Hold øje med siden, for der kommer hele tiden nye modeller hundelegetøj i plys til. Og der er mange sikre vindere blandt plyslegetøjet med pivelyd, som din hund vil elske at blive forkælet med.

Plysdyr er lige noget for hunde i alle aldre og størrelser. De elsker at ruske plysdyret og bide i det for at få det til at pive, ligesom de elsker at ligge og putte med det i kurven. Hvalpe, som lige er flyttet fra moderen, kan finde stor tryghed i at putte med plysdyr, da det kan give dem den tryghed, de tidligere har fået fra deres søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven.

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også plyslegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv.

Alle rettigheder forbeholdes | 2023 | Chrisco A/S, Sandvadsvej 3, DK-4600 Køge, CVR.nr.: 64 02 73 28