Hundeseler

Her finder du slidstærke hundeseler og Y-seler i flere farver, modeller og materialer. Du kan også finde blinkende LED- hundeseler, der er særdeles velegnede til den mørke tid.

6 vare(r)

pr. side

 • Chrisco

  Chrisco Gå- og bilsele, 25-120 cm

  Gå- og bilsele til hunde, der vejer over 43 kg. Hundeselen er af høj kvalitet, er 2,5 cm bred og justerbar. Gå- og bilselen giver din hund mulighed for at stå, sidde og ligge behageligt. 

  Hundeselen har en blød brystpude og krydspunkt på ryggen med en kraftig D-ring til at sætte sikkerhedsstroppen eller hundens egen line i. Det giver en optimal beskyttelse for din hund og dig som fører eller passagerer. Den er nem at justere på hunden og nem at fastgøre i bilens selelåse. 

  Sådan finder du den rigtige størrelse:

  - Mål din hund på den bredeste del af brystet og læg 5 cm til.

  Hunden bør spændes fast i bilen, da de er særligt udsatte ved opbremsninger. Hvis du bremser med 50 km/t, vil tyngden af vægten forøges med 10 til 40 gange. En hund på fx 50 kg, der sidder på bagsædet, vil derfor ramme som om den vejede mindst 500 kg.

  Vis detaljer
  134,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Gå- og bilsele, 18-40 cm

  Gå- og bilsele til små hunde, der vejer maks. 6,8 kg. Hundeselen er af høj kvalitet, er 2,5 cm bred og justerbar. Gå- og bilselen giver din hund mulighed for at stå, sidde og ligge behageligt, når I er ude at køre. 

  Den har en blød brystpude og krydspunkt på ryggen med en kraftig D-ring til at sætte sikkerhedsstroppen eller hundens egen line i. Det giver en optimal beskyttelse for din hund og dig som fører eller passagerer. Den er nem at justere på hunden og nem at fastgøre i bilens selelåse. 

  Sådan finder du den rigtige størrelse:

  - Mål din hund på den bredeste del af brystet og læg 5 cm til.

  Hunden bør spændes fast i bilen, da de er særligt udsatte ved opbremsninger. Hvis de bremser med 50 km/t, vil tyngden af vægten forøges med 10 til 40 gange. En hund på fx. 50 kg, der sidder på bagsædet, vil derfor ramme som om den vejede mindst 500 kg.

  Vis detaljer
  74,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Hundesele, large, 38-46 x 38-51 cm

  Chrisco Hundesele er en lækker blød, vatteret og holdbar hundesele i smart design med rigtig god pasform. Hundeselen, der nemt lukkes med to justerbar klikspænder, er ekstra skånsom for hundens hals og ryg under gåture. Hundeselen kan maskinevaskes ved 30 grader og derefter skal den lufttørres.

  Hundeselen har et halsmål på 38-46 cm, et brystmål på 38-51 cm og en længde på 17,5 cm.

  Vis detaljer
  134,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Hundesele, medium, 32-40 x 32-46 cm

  Chrisco Hundesele er en lækker blød, vatteret og holdbar hundesele i smart design med rigtig god pasform. Hundeselen, der nemt lukkes med to justerbare klikspænder, er ekstra skånsom for hundens hals og ryg under gåture. Hundeselen kan maskinevaskes ved 30 grader og derefter lufttørres.

  Hundeselen har et halsmål på 32-40 cm, et brystmål på 32-46 cm og en længde på 15 cm.

  Vis detaljer
  134,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Blinkende LED-hundesele, str. 1,5 x 38 cm (hals 31-38 cm, bryst 38-45 cm)

  Blinkende LED-sele (H-sele) i kraftig nylon med god pasform, så din hund kan bevæge sig ubesværet under gåturen.

  Hundeselens halsmål: 31-38 cm – brystmål: 38-45 cm.

  Kan lyse konstant, blinke langsomt eller hurtigt, så du og din hund færdes sikkert i trafikken i de mørke timer.

  Passer til hunde af små racer.

  Kan justeres, så selen passer den enkelte hund.

  Hundeselen med LED, der blinker, fås i farven lyseblå.

  Med denne LED-sele kan din hund nemt ses, og I kan færdes mere sikkert i trafikken i de mørke timer. Antallet af påkørte hunde stiger i efteråret, hvorfor at det er vigtigt, at I kan ses med LED-hundelygte, LED-halsring, Flexi Neon Reflex hundeline, reflekser m.m. Alle, der har kørt bil, i mørket, ved hvor svært det er at registrere bevægelser langs med vejkanten, så jo bedre, I kan ses, jo bedre er sandsynligheden for, at bilerne sætter farten ned og kører en stor bue udenom jer.

  Vis detaljer
  154,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Y-sele, str. 70 x 60-100 cm

  Flot Y-sele i nylon/latex med god pasform, så din hund kan bevæge sig ubesværet under gåturen. Halsmål: 70 cm – brystmål: 60-100 cm. Med refleksstikninger, så du og din hund færdes sikkert i trafikken i de mørke timer. Passer blandt andet følgende racer: Schæfer, Labrador og Golden Retriever. Men Y-selen kan justeres, så det passer den enkelte hund. Ikke mindst unghunde og stærke, hårdt trækkende hunde har glæde af denne sele. Y-selen fordeler trykket på både bryst- og skulderremmen af selen. Y-selen har et kraftigt, blødt for, som er meget skånsomt for hud og pels, og selen er både vand- og snavsafvisende. Den har en kraftig snaplås (clickspænde), og en helsvejset ring, som giver tryghed under gåturen. Selen er naturligvis vaskbar. Fås i følgende farver: Blå, lilla og sort. Vis detaljer

6 vare(r)

pr. side