Bløde godbidder

Her finder du vores udvalg af bløde godbidder til din kat. Din kat fortjener det bedste, når den skal forkæles med en lækker godbid. Og Chrisco har selvfølgelig de bedste bløde kattegodbidder til træning, belønning og hygge. Vi har bløde kattegodbidder i flere størrelser - vælg mellem kattegodbidder i strimler og kattegodbidder formede som en firkant.

Begge varianter er særdeles velsmagende og nemme at brække over, hvis din kat foretrækker endnu mindre bidder. Vælg mellem godbidder med ren kylling eller godbidder med kylling og rejer til din kat.

2 vare(r)

pr. side

 • Chrisco

  Chrisco Kyllingestrimler, 50 g ℮

  Chrisco Kyllingestrimler er bløde og velsmagende kattegodbidder med hele 95 % kylling. Godbidderne består af lange strimler med lækker kyling, som din kat vil elske. De er helt uden farve- og konserveringsmidler samt helt uden sukker, gluten og korn.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din kat. Forkæl din kat med disse sunde godbidder med masser af kylling.

  Kyllingekødet er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  15,95 DKK

 • Chrisco

  Chrisco Kyllinge- og rejebidder, 50 g ℮

  Chrisco Kyllinge- og rejebidder er bløde og velsmagende kattegodbidder med et højt kødindhold (90 % kylling og 5 % rejer). Godbidderne er formet som små mundrette firkanter og er helt uden farve- og konserveringsmidler samt helt uden sukker, gluten og korn.

  Giv dem til træning, som belønning, når I skal hygge eller når du bare vil vise, at du holder af din kat. Din kat vil elske disse lækre godbidder med både kylling og rejer.

  Kyllinge- og rejebidderne er forædlet med vegetabilsk glycerin, der sikrer et sundt og saftigt produkt. Posen er med genluk, så godbidderne holder sig friske

  Oprindelsesland: Kina.

  Vis detaljer
  15,95 DKK

2 vare(r)

pr. side